πατήστε ENTER για αναζήτηση ή ESC για κλείσιμο

Αγορά Προϊόντων

 

Περιγραφή διαδικασίας αγοράς προϊόντων

Για την αγορά προϊόντων από την ιστοσελίδα μας ακολουθείτε τα εξής βήματα: 

1.    Επιλέγετε από τον κατάλογο προϊόντων ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων και τους τοποθετείτε στο καλάθι αγορών. Μπορείτε να αλλάξετε τις επιλογές σας μέχρι την τελευταία στιγμή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε μπορείτε να αφαιρέσετε κάποια επιλογή σας από το καλάθι αγορών.

2.    Συμπληρώνετε τα στοιχεία της παραγγελίας, π.χ. τρόπος πληρωμής, τρόπος αποστολής, διεύθυνση αποστολής κτλ.

3.    Ελέγχετε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας.

4.    Δίνετε την τελική εντολή της παραγγελίας ενώ παράλληλα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Για να προχωρήσετε σε μία παραγγελία, έχετε τη δυνατότητα είτε να δηλώσετε επισκέπτης είτε να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό ώστε να μπορείτε όποτε το επιθυμείτε να επανέρχεστε για νέες αγορές χωρίς να απαιτείται να εισάγετε εκ νέου τα στοιχεία σας. Όλα τα στοιχεία, τα οποία δηλώνετε κατά την παραγγελία, πρέπει είναι αληθή και ακριβή. Προς αποφυγή λαθών εκ παραδρομής οφείλετε να προβείτε σε έλεγχο όλων των στοιχείων της παραγγελίας σας πριν την ολοκλήρωσή της.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε άμεσα μία επιβεβαίωση, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με την οποία θα επιβεβαιώνεται η παραλαβή της. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας θα λάβετε ένα δεύτερο και επιβεβαιωτικό email με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν καθώς και ο κωδικός αποστολής της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών προκειμένου να μπορείτε να εντοπίσετε πού βρίσκονται τα παραγγελθέντα προϊόντα.

Περιγραφή προϊόντων

Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρουσιάσει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τα διατιθέμενα από αυτήν προϊόντα και τα ουσιώδη χαρακτηριστικά αυτών, που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η εταιρεία έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίζονται με ακρίβεια τα πραγματικά χρώματα των προϊόντων, όταν αυτά εμφανίζονται στην ιστοσελίδα. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται και δεν εγγυάται για την απόλυτη ακρίβεια της απεικόνισης των χρωμάτων των προϊόντων στην οθόνη του υπολογιστή του χρήστη καθώς αυτή εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της εκάστοτε οθόνης και υπολογιστή.

Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι η φωτογραφία που απεικονίζει το προϊόν στην ιστοσελίδα είναι ενδεικτική. Ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές λόγω της επεξεργασίας της φωτογραφίας.

Σε περίπτωση που, παρά τις προσπάθειές μας, προκύψουν τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη ή προβλήματα στην περιήγηση της ιστοσελίδας μας, ζητάμε την κατανόησή σας και σας βεβαιώνουμε ότι βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση για τη διόρθωσή τους.

Τιμές προϊόντων

Το αντίτιμο κάθε προϊόντος αναγράφεται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα σε κάθε προϊόν. Στις τιμές περιλαμβάνεται το νόμιμο Φ.Π.Α. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς προειδοποίηση χωρίς να επηρεάζονται οι τιμές των ήδη καταχωρημένων παραγγελιών.

Κατά την υποβολή της παραγγελίας δίδεται η δυνατότητα στον πελάτη να διαλέξει αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., διεύθυνση έδρας και παράδοσης και επάγγελμα. Τυχόν αλλαγές στα στοιχεία τιμολόγησης μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι και την οριστικοποίηση της ημερομηνίας παράδοσης από το τμήμα αποστολών.

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Ο πελάτης ενημερώνεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσω ενδείξεων που τίθενται στη σελίδα κάθε προϊόντος ή υπηρεσίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η εταιρεία επιφυλάσσεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων της εάν αυτά δεν είναι διαθέσιμα κατά τον χρόνο της παραγγελίας και δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και ως εκ τούτου να μην καταρτιστεί η πώληση αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών περί της μη διαθεσιμότητας αυτών. Τυχόν πληρωμές θα επιστρέφονται στον πελάτη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Απόρριψη παραγγελίας

 

Η εταιρεία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τόσο τα χαρακτηριστικά όσο και οι τιμές των προϊόντων να είναι ακριβή. Ωστόσο, διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί παραγγελία προϊόντων, που εκ παραδρομής φέρουν λανθασμένα χαρακτηριστικά ή τιμή π.χ. λόγω γραφικής παραδρομής ή λόγω τεχνικών σφαλμάτων στη λειτουργία της σελίδας ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει από την παρούσα ιστοσελίδα οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή καθώς επίσης να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί οποιαδήποτε ύλη ή περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Η εταιρεία επιπλέον διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχθεί παραγγελία από πρόσωπο, που δεν έχει παραλάβει και πληρώσει με αντικαταβολή παραγγελθέντα προϊόντα χωρίς αιτιολογία κατ’ επανάληψη στο παρελθόν καθώς και να ζητήσει στην περίπτωση αυτή την εξόφληση του τιμήματος και οποιασδήποτε δαπάνης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επικοινωνήσει με το χρήστη προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή εξέλιξη της ολοκλήρωσης της εκάστοτε παραγγελίας.