πατήστε ENTER για αναζήτηση ή ESC για κλείσιμο

Τρόποι Πληρωμής

 

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

Πιστωτική/Χρεωστική/Προπληρωμένη κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, ανεξαρτήτως τράπεζας ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας συναλλαγών της τράπεζας  Alpha Bank. Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL 128 bit την υψηλότερη έως σήμερα ασφάλεια).

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητάς της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την ορθή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

Όλα τα στοιχεία της κάρτας, που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά στην υπηρεσία, δεν αποθηκεύονται πουθενά παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.


Αντικαταβολή (μετρητά)

Με την επιλογή της πληρωμής με αντικαταβολή μπορείτε να καταβάλλετε το αντίτιμο των αγορών σας (μετρητά) στον εκπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων. Η χρέωση της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2 ευρώ ανεξαρτήτως ύψους παραγγελίας.

Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής είναι εφικτή εφόσον το συνολικό ύψος της παραγγελίας δεν υπερβαίνει τα 500 ευρώ. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ακολουθεί τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Η εξόφληση με αντικαταβολή δεν ισχύει για τις παραγγελίες εκτός Ελλάδος.

Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για τις αποστολές που πραγματοποιούνται με μεταφορική εταιρεία για τις οποίες ισχύουν οι λοιποί τρόποι πληρωμής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε το σύνολο της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHA BANK

Αριθμός Λογαριασμού: 860002002011669

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR4501408600860002002011669

Δικαιούχος λογαριασμού: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Αριθμός Λογαριασμού: 377/440564-19

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR0801103770000037744056419

Δικαιούχος λογαριασμού: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 6614-146038-913

ΙΒΑΝ Λογαριασμού: GR2101716140006614146038913

Δικαιούχος λογαριασμού: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΜΠΙΜΠΙΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

Προκειμένου να εντοπιστεί και να εγκριθεί η κατάθεσή σας, θα πρέπει στην αιτιολογία προς δικαιούχο να αναγράψετε το ονοματεπώνυμό σας καθώς και τον αριθμό παραγγελίας που θα λάβετε αφού την ολοκληρώσετε, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία παραγγελίας. Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να μας αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στη διεύθυνση info@mylittlestar.gr.

Παρακαλούμε σημειώσατε ότι τα προϊόντα αποστέλλονται μετά από την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.

Η διαδικασία εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία θα θεωρείται άκυρη.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, θα ήταν προτιμότερο να καταθέσετε το χρηματικό ποσό απευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες. Σε περίπτωση κατάθεσης από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, τα έξοδα της εκάστοτε συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το mylittlestar.gr.

Πληρωμή στο κατάστημα

Σε περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, μπορείτε να την εξοφλήσετε κατά την παραλαβή με μετρητά ή με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.